Nieuw!
Paprikasoep met eiwraps
547 kcal  per persoon
18g  Eiwitten
7g  Kh
49g  Vetten
12g  Vezels
Ingrediënten
- 1 paprika mix (3 stuks)
 - 1 ui
 - 1 teen knoflook (5 g)
 - 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
 - 1 blokje groentebouillon
 - 2 eieren
 - 1 avocado
 
Zo maak je dit recept
- Snijd de paprika's en ui fijn. Pers het teentje knoflook.
 - Doe de helft van de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg ook de paprika en knoflook toe en laat deze 4 minuutjes meebakken.
 - Voeg vervolgens het bouillonblokje toe en heet water, tot de paprikastukjes net onder water staan. Laat 8 minuten pruttelen.
 - Kluts ondertussen de eieren in een schaaltje. Verwarm de rest van de olie in een pan. Laat hierin op zacht vuur het eimengsel ongeveer 2 minuten bakken, draai om en bak nog 2 minuten.
 - Prak de avocado met peper en zout naar smaak en verdeel dit over de eiwrap. Rol de eiwrap op tot een mooi rolletje en snijd hier schijfjes van.
 - Haal de paprikasoep van het vuur en mix deze met de staafmixer. Serveer de paprikasoep met de eiwraps.
 
Benodigdheden:
- Staafmixer
 
Tip van FitChef
De eiwraps van deze paprikasoep zijn ook lekker met gerookte zalm.



